Tjänster

Vi har byggställningar för er

Söker ni en leverantör som levererar säkra byggställningar som uppfyller ert behov, till rätt pris, på rätt plats, inom rätt tid och självklart monterad av ställningsbyggare med rätt utbildning och med den kunskap och kompetens som krävs? Då har ni kommit rätt! Vi har byggställningarna som ni behöver!

Ställningsmontage Syd AB har funnits på marknaden sedan 2006 och vi garanterar dig att du får både service och säkerhet när du anlitar oss. En annan sak som är mycket viktig för våra kunder är så klart tiden och när du hyr byggställningar från oss kan du känna dig säker på att du får ställningarna både levererade och monterade inom utsatta tidsramar men självklart utan att säkerheten rubbas. Säkerheten står alltid i fokus hos oss!

Vi har kunskap inom de flesta material som finns på marknaden så som Haki, Burton, Modex, +8 och Layher m.fl. Vi bygger till såväl ROT-objekt som nyproduktion.

Med kunskap och erfarenhet av de olika systemens beståndsdelar kan vi förse våra uppdragsgivare med optimala byggställningar för alla tillfällen och för många olika projekt. Vi är det självklara valet för dig som vill hyra byggställningar i Malmö, Ystad eller andra orter runt om i Skåne.